Переробка та обробка волоського горіха
Розвиваючи бізнес у горіховій справі, потрібно налаштувати певним чином виробництво. Не завжди для цього є все необхідне обладнання, іноді нерентабельно його купувати.
Тому наша фабрика «Натстар» пропонує партнерам послуги з переробки грецького горіха, які включають:
- бій кругляка
- сортування на стрічці за кольором
- калібрування на фракції
- сушіння в сушарці
- вакуумування – 0,1 кг; 0,5 кг; 1.0 кг та 5,0 кг, ваш розмір
- пакування в картонні бокси по 10 кг/нетто
- палетування.
Переробка горіха складається з певних етапів, що утворюють єдиний технологічний процес. Після проходження всіх етапів горіх пакується і готовий до продажу.
Очищення та миття горіхів
Для того, щоб ядро з часом не зсохлось і не змінило свій колір на темний, а на шкаралупі не появилась цвіль, плід волоського горіха потрібно почистити і вимити. У нас є спеціальні мийки, за допомогою яких ми можемо швидко та якісно помити велику кількість горіхів. При цьому ми не використовуємо хімічні засоби. Наступний етап – це сушіння вимитого горіха.
Процес сушіння
Сушіння дуже важливе, оскільки воно дозволяє довести горіхи до потрібного стану. Сушіння відбувається за допомоги спеціального обладнання. Після цього додатково горіхи досушуються в просторих приміщеннях, що провітрюються.
Існують різні методи сушіння горіхів: природним способом та штучним.
При сушінні природним способом горіхи розкладають на тканину з вологонепроникних матеріалів, після чого перевертають по кілька разів на день. Це тривалий процес, який займає 5-12 днів, що варто враховувати при виборі цього методу.
Штучне сушіння – це найпростіший і найшвидший метод. У спеціальні сушильні машини закладаються горіхи, за допомогою подачі теплого повітря вони сушаться протягом 20-48 годин.
Калібрування грецького горіха
Це етап, на якому горіхи сортують на фракції, щоб надалі проводити якісне розколювання, за допомогою електричних горіхоколів. Таким чином вдається зберегти ядро цілим і збільшити його вартість на ринку збуту.
Сортування на стрічці за кольором
Існують певні стандарти, згідно з якими проводиться сортування готових ядер. Це необхідно також і для того, щоб підняти ціну товару під час реалізації. Сортування виконується на великі та середні за розміром ядра. Процес відбувається дуже швидко. Водночас ядра сортують і за кольором.
Етап пакування
Фінальний етап – це вакуумування, пакування у картонні бокси. За допомогою спеціального обладнання ми виконуємо вакуумування в різній вазі – 0,1 кг, 0,5 кг, 1.0 кг та 5,0 кг, ваш розмір.
Виробництво волоського горіха
Волоський горіх – дуже корисний, тому багато хто активно скуповує його в різній кількості. Його вживають як у чистому вигляді, так і в кулінарії, виробництві горіхової олії та інших вторинних продуктів.
Розвивати виробництво грецького горіха – це вигідний бізнес, оскільки попит на волоські горіхи буде завжди.
Важливо правильно налаштувати виробничі процеси, і тоді гарантовано, що продукція буде найвищої якості, відповідно клієнти повертатимуться.
Для оптових покупців важливо поставляти хороший товар, який вони зможуть надалі реалізовувати або використовувати у власних потребах.
Ми надаємо всі послуги, які потрібні для правильного розвитку горіхового бізнесу, отримуючи в результаті якісний товар, який можна продавати за високою ціною, оскільки він відповідає всім стандартам якості.