Горіхи – це смачно та корисно
Волоський горіх – одне з найдивовижніших і найкорисніших дерев на землі, адже людина отримує користь від кожного листочка і корінця горіхового дерева, не кажучи вже про смачні поживні плоди.
Вирощування, переробка та фасування грецького горіха – поширений вид підприємництва, та ми вирішили створити цілу горіхову імперію – «Nutstar», яка вже набула членства в Торгово-промисловій палаті України та активно розвивається в даному сегменті, як на території України, так і за кордоном.
Українська горіхова Фабрика «Nutstar» – виробництво повного циклу, образно кажучи – «з саду на стіл». Саме тому наші горіхи відрізняються високою якістю та чудовим смаком, і звичайно схвалення покупцями заслуговують і кінцеві продукти з них.
Чому ТМ «Nutstar»?
- Ми впроваджуємо сучасне обладнання, унікальні технології, для виробництва продукції використовуємо лише високоякісну сировину;
- Висока якість продукції підтверджена декларацією відповідності вимогам Митного союзу та відповідними сертифікатами;
- Власна лабораторія забезпечує три стадії контролю продукції;
- Мінімальний ланцюг постачання, робота безпосередньо з фермерами, виробниками та найбільшими оптовиками;
- Доставка товару здійснюється у всі куточки України будь-яким зручним для Вас видом транспорту;
- Висока культура взаємодії з постачальниками та клієнтами;
- Зручне розташування складу і офісу у Києві.
Виробництво повного циклу
На кожному етапі виготовлення здійснюється перевірка продукції на відповідність стандартам. Про відмінну якість свідчать і результати випробувань, які регулярно проводяться на виробництві.
- Вирощування та збирання врожаю відбувається з урахуванням усіх агрономічних вимог – гектари горіхових садів ретельно контролюються та обробляються фахівцями. Це необхідно для отримання високого врожаю із мінімальними втратами, які можуть спричинити шкідники і хвороби дерев.
- Частина горіхових плодів закуповується у фермерських господарств, які мають відповідні сертифікати на сировину.
- Сортування горіхів відбувається в окремому цеху на сучасному конвеєрі, де йдуть в брак недозрілі або маленькі горіхи, з яких потім виготовляється горіхове масло, чи інші продукти для косметичної та харчової промисловості.
- Вивільнення насіння горіха (ядра) зі шкаралупи проводиться вже безпосередньо на фабричній лінії із сучасними горіхоколами. Ядра пакуються в картонні ящики, а відходи шкаралупи відправляються як сировина на заводи з виготовлення лінолеуму, толю та ін.
- Далі ядра волоського горіха надходять до фасувального цеху, де їх розподіляють у красиве екологічне пакування – так горіхи можуть зберігатися мінімум 12 місяців. Частина горіхів фасується в цілому вигляді, оминаючи горіхокол, і такий продукт зберігається трохи довше.
- Відділ продажу фабрики «Nutstar» проводить підписання довгострокових договорів на реалізацію продукції в Україні та за кордоном. У рамках програми ЄС про надання квот на с/г продукцію з України фабрика постачає українські горіхи до європейських торговельних мереж, де вони користуються стійким попитом, а також реалізує й інші види своєї продукції.