У грецького горіха багато корисних інгредієнтів. Він багатий на вітаміни, мінерали і ненасичені жирні кислоти. Регулярне вживання має запобігти серцево-судинним захворюванням і позитивно вплинути на рівень холестерину.
Плоди горіхового дерева, волоські горіхи, дозрівають з кінця вересня і до початку жовтня. Зазвичай м'ясиста зелена гостра шкаралупа тріскається сама по собі, і горіхи падають на землю, де їх збирають. Шкаралупа грецького горіха популярна для опалення.
У нас на сайті ви можете замовити митий і немитий волоський горіх в сітці 25 кг. Існує різний калібр 28+, 30+, допускається 5% іншого.
Всі горіхи перед відправкою ми перевіряємо, щоб забезпечити найкращу якість товару. Ми закуповуємо грецький горіх тільки у перевірених постачальників, які не обробляють дерева пестицидами.
Чому волоський горіх такий корисний для нас?
Волоський горіх є дуже хорошим джерелом енергії для людського організму, оскільки містить цінні рослинні жири та олії. Один грецький горіх на 63% складається з ненасичених жирних кислот Омега-3 і містить незамінні вітаміни A, C, E та B12. Навіть споживання близько 50 г волоських горіхів на день може покрити денну потребу людини в незамінних жирних кислотах, які необхідні для збалансованого та здорового харчування. Крім того, грецький горіх забезпечує організм людини важливими мікроелементами, такими як мідь, марганець і цинк, містить такі мінерали, як фтор, залізо і калій.
Використання грецького горіха на кухні
Волоські горіхи стали незамінною частиною кухні. Їх використовують для тортів, пирогів, десертів, горіхового морозива, випічки та різдвяного печива .Звичайно, волоські горіхи також пресуються у горіхову олію. Діти часто перетворюють шкаралупу грецького горіха для поробок та ялинкових іграшок.